Påmelding av deltakere

Dette forumet er for å hjelpe andre som har tenkt på å arrangere et treff / utstilling. Her kan man komme med tips og info, for å gjøre det lettere for andre som skal arrangere noe.
Ting man må huske på, forbedre, gjøre annerledes, ønsker, tabber osv.
Svar
Brukeravatar
Stian
Administrator
Administrator
Innlegg: 468
Registrert: 14 jan 2006, 22:32
Carclub: Stavanger Brannbilklubb
Sted: Tananger
Kontakt:

Påmelding av deltakere

Legg inn av Stian »

Hei
Nå har fristen for å melde seg på Veteranbrannbiltreffet i Stavanger gått ut. (Fristen var 1.mai). Det er fremdeles muligheter for å melde seg på (raskest mulig).

Det er bare 21 biler som har meldt seg på. 5-6 av disse bilene er lokale. Dette viser at det er vanskelig å få folk til å melde seg på innen tidsfristen. I Oslo hadde de det samme problemet med å få folk til å mede seg på treffet.

Hva kan man gjøre for at folk melder seg på innen tidsfriste? De fleste vet jo om at det skal være et treff en eller annen plass, men det ser ut som om de glemmer ut å melde seg på.
Dette kan ha noe med at det er lenge til selve treffet, og de tenker dermed ikke på at det er en påmeldingsfrist, som er tidligere enn selve treffet.

Påmeldingsfristen settes jo fordi det krever en del planlegging av et treff. Slik som programblad, parkering av biler om natten, utstilling av biler, logistikk for deltagere osv. Det er viktig at flest mulig av de som er interessert i å delta melder seg på inne tidsfristen, fordi arrangøren slipper å drive oppsøkende påmelding (ringe til aktuelle deltagere). Vi har satt 1.mai som frist, fordi da kan vi bruke mai måned til oppsøkende påmelding. I Juni bør de fleste deltagerne være påmeldt, slik at vi kan bruke ressursene våres på fin planlegging av selve treffet. Juli vil de fleste være på sommerferie. Og vi har 6-7 dager i august til å få et helt overblikk, og begynne å ta i mot brannbiler som melder sin ankomst.

Det blir en travel tid fremover, det er bare å brette opp armene og jobbe målrettet fremover.

Håper at de som skal arrangere neste veteranbrannbiltreff, får mest mulig påmeldinger innen tidsfristen som de setter.

(Dette er ingen måte noen form for klaging, men bare en oppfordring / oppklaring av viktigheten med påmeldingsfrist.)
Hilsen

Stian Magnussen
Bilde
Bilde
Bilde
Veteranbrannbiler.com
Bilder fra veteranbrannbiltreffet finnes i bildegalleriet her.
Svar