Regler for Forumet

Her er ting fra administrasjonen. Regler for forumene som alle må lese. Info og viktige ting.

Moderator: Stian

Svar
Brukeravatar
Stian
Administrator
Administrator
Innlegg: 468
Registrert: 14 jan 2006, 22:32
Carclub: Stavanger Brannbilklubb
Sted: Tananger
Kontakt:

Regler for Forumet

Legg inn av Stian »

1. Les igjennom disse reglene før bruk av forumet. Disse reglene gjelder i alle forumene til Veteranbrannbiler.com. De er laget til fordel for alle sammen.

2. Post emner og spørsmål i riktig forum. Det er en liten teks-info utenfor hvert forum. Konsekvent feil posting vil medføre advarsler.

3. Skriv på en respektfull måte ovenfor de andre som er her. Vi tillater ikke personlig angrep, eller annen form som mobbing. Dette er et forum for alle, også barn. Så begrens "språk bruket" (banning osv).

4. Bider, linker, tekst ol. som strider mot Norsk Lov er IKKE tillatt. Advarsel vil bli gitt - evt. utestenging.

5. Alt som skrives i forumet er kopibeskyttet. Dvs. at det er ulovligt å kopiere det som er skrevet i forumet, og legge det ut på andre sider / steder.

6. Skriv som du ville gjort normalt. Ikke bruk STORE bokstaver eller mange / mye utropps- /spørrsmålstegn. Heller ikke for mange smilies, mye farger osv. Forumet skal være lett å lese.

7. Lag en overskrift som beskriver posten din slik at det er letter å finne fram, uten å måtte åpne hver post.

8. Spam er absulutt ikke lov. Det vil medføre utestenging fra forumet.

9. Vi kan når som helst endre noe i postene. Vurderingen av hva som må endres er opp til oss, ikke dere. Det er vi som bestemmer hva som regnes som spam, regelbrytende, støtende osv.

10. Moderatorene her er til for å hjelpe dere, og for å holde orden. Blir et emne stengt eller slettet av modereatorene, så er det blitt gjort pga at reglene ikke blir etterfølgt. Dette skal respekteres. Vi tillater ikke hetsing/ utskjelling av modereatoene, fordi de gjør jobben sin. Er dere uenig i det moderatorene har gjort, så ta det opp med Administrator.

11. Reklame, reklameannonser, snikreklame ol er ikke tillatt. Det er tillatt å henvise til andre web sider, som er relevant for emnet.

12. Reglene gjelder også Private Meldinger. Misbruk = advarsel / utestenging fra forumet. Kan lagre 50 meldinger i "lagrede meldinger".

13. Ta kontakt med Administrator eller Moderator-gruppe hvis du mener noen bryter disse reglene. Send gjerne en annonym mail til Administrator for å belyse tingene. E-post: admin@veteranbrannbiler.com
(NB:Ikke lek moderator hvis du ikke er det. Dvs. kjefte, klage på andre hvis de bryter reglene, gjør feil ol.)

14. Er det noe dere lurer på, så er det bare til å spørre.(Deler av reglene er hentet fra phpBB.no )
Hilsen

Stian Magnussen
Bilde
Bilde
Bilde
Veteranbrannbiler.com
Bilder fra veteranbrannbiltreffet finnes i bildegalleriet her.
Svar